Karriere hos oss

Enten du er på jakt etter lærlingplass eller en jobb i et spennende og givende miljø, kan vi være det rette stedet for deg. Vi er en stor bedrift med mange muligheter innen ulike fraksjoner, som teknikk og industriell produksjon, elektrofag, logistikk, markedsføring, kundeservice, teknologi og økonomi.

Når vi har ledige stillinger bruker vi et anerkjent rekrutteringsbyrå for å hjelpe oss med prosessen som leder frem til den rette kandidaten. Stillingene vil likevel bli lagt ut også her på nettsiden vår og der vil du likeledes finne informasjon om hvor du kan søke og hvem som er kontaktperson for gjeldende ledige stilling.

Skulle vi ikke ha noen ledige stillinger er du likevel velkommen til å sende inn din søknad til vår personalavdeling. Merk den da gjerne klart og tydelig med hvilken avdeling du kunne tenke deg å jobbe for.

Lærlingplass

Vi er sertifiserte til å ta imot lærlinger. Yrkesfag er en viktig utdannelse som flere burde satse på. Norge trenger faglærte mennesker som kan være med på å bygge landet videre. Her kommer noen grunner til at nettopp du burde velge en yrkesfaglig retning:

  1. Du får være med på å skape noe som gir konkrete resultater.
  2. Forløpet tar fire år og dermed er du raskt ute i jobb.
  3. Du får lønn under utdannelsen og slipper studiegjeld.
  4. Du blir en selvstendig problemløser.
  5. Du vil være attraktiv for norske bedrifter.
  6. Du kan velge blant mer enn 170 ulike yrker
  7. Gode muligheter for videreutdannelse.

Vi tar oss godt av våre lærlinger og ønsker alle velkommen, uansett kjønn, rase, seksuell legning eller etnisk tilhørighet. Det som teller for oss er at du er pliktoppfyllende, ansvarsbevisst og villig til å lære. Til gjengjeld vil vi sørge for at du blir godt ivaretatt og får en lærlingtid som vil hjelpe deg frem til en vel gjennomført fagprøve. Gjør du en god jobb hos oss, skal du ikke se bort fra at vi kan jobbe videre sammen etter at fagprøven er bestått. Mange av våre faste ansatte startet som lærlinger hos oss.

Å jobbe hos oss

Vi er stolte av å være en god arbeidsplass der alle arbeidstakere blir godt ivaretatt. Vi jobber tett sammen med de ulike gruppene for å hele tiden være i forkant når det kommer til arbeidsmiljø og forebyggelse av mistrivsel og sykefravær. Alle som er sykemeldte blir fulgt tett opp og vi jobber da sammen med den ansatte og andre fagpersoner for å tilrettelegge arbeidsoppgavene, slik at den sykemeldte har anledning til å komme tilbake til jobb på et tidlig tidspunkt.

Vi har også generelt gode velferdsordninger, både når det kommer til bedriftslege, tannlege og forsikringsordninger. Vi sørger også for det sosiale ved å ha årlige sammenkomster og kvartalsvise møter på tvers av avdelingene. Det er viktig for oss at alle føler seg sett og hørt og at vi jobber sammen som en helhet for å oppfylle våre felles visjoner og mål.

Vi har også gode lønnsordninger og deler også deler av overskuddet med dere som har hjulpet oss med å komme nå alle våre mål, også de økonomiske.

Comments are closed.