Kontakt oss

Synes du det vi driver med er interessant? Kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss eller vil du høre mer om prosjektene vi støtter? Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi vil nemlig svært gjerne høre fra deg. Du når oss lettest per e-post, men du kan også kontakte oss per telefon om du føler at det er lettest for deg. Du finner kontaktinformasjonen nederst på siden.

Jobbe for oss?
Ønsker du å jobbe for oss har vi en egen side her med mer informasjon. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte vår personalavdeling, for å høre mer om mulighetene du har. Send en e-post eller ring, valget er ditt.

Du kan også ta kontakt med oss for å høre om lærlingplass. Vi har flere muligheter innen bedriften, så ikke nøl. Vi er opptatt av å komme i kontakt med nye og unge mennesker som vil ha en yrkesfaglig utdannelse og være med på å fylle de skoene Norge trenger for å kunne hevde seg i blant annet industrien.

Interessert i våre industriprodukter?

Dersom du er interessert i våre industrielle produkter, som såmaskin eller traktorhenger er du velkommen til å kontakte vår salgsavdeling. Der vil de være i stand til å gi deg den informasjonen du trenger, enten du bare vil ha brosjyrer med nærmere beskrivelse av produktene eller ha hjelp til å finne det rette produktet for deg og ditt behov. Du kan også avtale et møte for å komme ned og se på produktene i sammenheng med en nærmere samtale der vi kartlegger hva du trenger.

Ikke glem at om du ønsker å selge brukte maskiner, kan vi hjelpe deg med dette. Vi legger annonse ut på Finn.no og reklamerer her på siden vår. I tillegg tar vi oss av kontakten med interesserte kjøpere og pengetransaksjonen. Dermed slipper du å bekymre deg over manglende betaling etc.

Interessert i våre dekk?

Dersom du er interessert i våre dekk, enten det er snakk om industridekk eller dekk til personbil, er du også hjertelig velkommen til å kontakte vår dedikerte salgsavdeling. De har åpent til klokken 20 00 alle hverdager og bistår mer enn gjerne med alt du trenger. Vi har også kontakt med verksteder som kan hjelpe deg med dekkskift, dersom dette ikke er noe du er komfortabel med å gjøre selv.

Ris og ros

Vår markedsføringsavdeling vil veldig gjerne høre fra deg dersom du har ris eller ros å komme med i forbindelse med denne nettsiden eller andre deler av vår markedsføring. Ta kontakt om du savner informasjon eller vil ha mer utfyllende informasjon. Vi ønsker også å høre fra deg dersom du har andre ting på hjertet.

Kontaktinformasjonen til alle våre avdelinger finnes nedenfor. Du er velkommen til å kontakte oss på e-post, vi svarer så fort vi kan. Spørsmål angående våre produkter besvares i løpet av en arbeidsdag, andre spørsmål innen tre arbeidsdager. Du kan også kontakte oss per telefon, om du skulle finne dette enklere.

Vi ser frem til å høre fra deg uansett hva du måtte ha på hjertet.

Comments are closed.