Om Svako industridekk

Vår gode kunnskap om landbruket og industrielle maskiner gjorde at det var naturlig å legge veien videre til industridekk. I dag importerer vi og forhandler denne typen dekk fra solide produsenter. Vi har rett og slett som mål å levere de beste dekkene til den laveste prisen og den beste servicen. Her kommer en liten innføring for deg som ikke er så kjent med denne typen dekk:

Hva er industridekk

Tunge maskiner som brukes i produksjon, til transport, i det militære og i landbruket trenger også spesialproduserte dekk. Det er disse solide dekkene som går under fellesbetegnelsen industridekk. Den solide og kraftige konstruksjonen gjør at disse dekkene kan brukes på kjøretøy som skal bære tung last, slik som lastebiler, trucker, busser, traktorer og så videre. Produsentene bak disse dekkene er kjente navn, som Michelin, Nokian, Vredestein og Trelleborg.

Dekk til traktor

Svako industridekk har også dekk til traktorer. Vi fører og kan levere alle mulige varianter innenfor traktordekk, som drivdekk diagonal, tvillinghjul og radrens- og industridekk. Er du opptatt av moderne drift kan du trygt handle med oss. Vi fører nemlig traktordekk med lavprofil samt spesialdekk. I den siste kategorien finner du blant annet dekk med lavere lufttrykk som skal avhjelpe det økende problemet bøndene har med såkalt jordpakking.

Jordpakking skyldes bruken av tunge maskiner, spesielt når det kjøres på våt jord. Kort fortalt fører dette til at jorda mister evnen til å drenere bort vann. For å bøte på problemet er det viktig å tenke på kjøretøyets vekt, dekk og hastighet. Vi har dekktypene som hjelper deg med å redusere dette problemet.

Til dekk hører det gjerne med felger, så også når det kommer til traktordekk. Vi tilbyr selvfølgelig dette også og har både justerbare felger, felger tilpasset radrenserdekk, felger til tilhenger samt tvillingfelger. Det er bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne det som passer.

Selvfølgelig har vi også dekk til traktorens tilhenger!

Dekk til anlegg og industri

Også på dette området har vi fagfolk som kan produkt og marked. Hos oss finner du et stort utvalg av dekk til gaffeltrucker, dumpere og hjullastere, gravemaskiner med mer. Vi har varianter som både kompaktdekk og massivdekk fra kjente produsenter, som Trelleborg, Bridgestone, Goodyear og Apollo.

Vi har også dekk til lastebil, både nye og regummierte til svært konkurransedyktige priser.

Trenger du tilbehør, som slager, ventiler, felger, eller verktøy til å få jobben gjort, så har vi det meste på lager. Våre kompetente og kunnskapsrike fagfolk hjelper deg hele veien, slik at du kan være trygg for at du velger det dekket som passer best til ditt kjøretøy og ditt behov. Ikke minst får du dekk og utstyr av høy kvalitet fra kjente leverandører. Uovertruffen sikkerhet, lang kjørelengde og maksimal ytelse er det vi sammen leverer til deg.

Svako industridekk har ytet god service og fagkunnskap i mange tiår allerede. Vi jobber stadig med å utvikle oss slik at vi hele tiden kan tilby alle våre kunder det aller beste. Det som er viktig for deg er også viktig for oss.

Comments are closed.